14. februar 2013

Butik: Charmeklude i silke på bestilling



Charmekluden er blevet mig en vane i særligt weekenden, hvor slipset som regel er for meget, og en åbenstående skjorte for lidt.

Materialet her er håndtrykt vintage crêpesilke, der har ligget inaktivt hen i 20-30 år. Jeg har erhvervet nogle meter, som tilflyder min italienske lommetørklædesyerske. Hun sørger for en charmeklud med de absolut fineste håndrullede kanter stukket i hånden og initialer i samme liga.

Bestil charmekludene her.

3 kommentarer:

  1. Anonym14.46

    Ak, var ens indkomst dog rummelig nok til en sådan sag.
    Charmekluden mister aldrig sin charme, især ikke i weekenden og ferien, og i særdeleshed ikke når vejret bliver varmere.

    Jeg synes engang at have stødt på retningslinie lydende, at man ikke burde bære charmeklud med et dobbeltradet sæt. Har nogen kendskab til dette? Det lyder unægteligt pudsigt, når man tager veludseendetheden på billede nr. 2 fra oven i betragtning.

    mvh


    Søren Bormann, studerende.

    SvarSlet
  2. Jeg er ikke bekendt med en sådan regel. I min verden kan en toradet fint bruges mere casual, ikke mindst en toradet i tobaksbrunt lærred som på det viste foto.

    VH Torsten

    SvarSlet
  3. Anonym15.45

    Jeg må have set eller hørt forkert så. Man forstår det jo heller ikke, for i den rette sammenhæng brillierer en charmeklud under en dobbetlradet jakke, som netop med det tobaksbrune sæt.

    Tak for det.

    Søren Bormann

    SvarSlet

Moderation af kommentarer er slået til. Find din indre gentleman frem, og undlad hån, arrogance og personangreb, som kan være så fristende, hvis man sidder alene bag tasterne.