26. april 2015

I TV2 Go'morgen - Presseklip 5


Den velklædte mand har heldigt nok gjort pressen nysgerrig. Fredag den 24. april fik jeg lejlighed til forklare "de fem pejlemærker", som jeg folder ud i bogen, på TV2 Go'morgen. I den forbindelse tog jeg fat i Michael C. G. Iversen og spurgte, om han ikke kunne agere model, så jeg også kunne demonstrere et godt snit, brug af farver og mønstre og de andre pejlemærker. Den var han med på, selv om jeg af pædagogiske grunde havde udbedt mig en for hr. Iversen meget afdæmpet påklædning uden flipnål, vilde farver og de andre flamboyante komponenter.

Interviewet varer syv minutter. Se interviewet på TV2's hjemmeside her.

Nå, ja, så har Mads Christensen udtalt sig om Den velklædte mand i sin Modepoliti-klumme i Se & Hør. Jeg må give ham, at han udviser overskud og ægte gentlemankarakter, når han kalder bogen "et på alle måder velskrevet og anbefalelsesværdigt værk" (se det her). Gamle læsere vil vide, at jeg jo gik mindre storsindet til hans bog i Weekendavisen engang ...

Foto: Stiljournalen

8 kommentarer:

  1. Jeg synes ikke den kvalmende selvros passer til det fine tøj. Kommer det virkelig fra en indre gentleman?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hr. M20.19

      Stop dig selv Jakob. Der er masser af plads til at komme med den slags udgydelser andre steder på nettet.

      Slet
  2. Torsten15.20

    Ikke forstået. At jeg er glad for at få omtale og anerkendelse af bog og de utallige timers underbetalt arbejde med Stiljournalen, manglede da bare. I øvrigt mener jeg, at jeg får givet et par tip om god brug af tøjet i hin interview på TV2, som vil interessere flere læsere.

    SvarSlet
  3. Anonym16.31

    Fuld støtte herfra til Torstens beretninger fra mediemøllen. Jeg har svært ved at forestille mig, at de fleste læsere af Stiljournalen ikke gerne ser det glade budskab spredt ud. Det gør Torsten godt og fint. Og succeser bør og skal fejres (og jeg er jyde...). Punktum.

    Mvh.
    Nicholas

    SvarSlet
  4. Potter23.32

    Som mangeårig læser af Stiljournalen vil jeg da gerne følge med i, hvordan bogen - og vigtigere: dets budskab om at bygge en bæredygtig garderobe op hhv. om at gøre sig lidt umage m.h.t. påklædning i visse situationer - bliver modtaget, bedømt hhv. kritiseret ude i medielandskabet. Bogen har været tiltrængt længe, og er en håndfast følge af netop denne her blog. Derfor kan jeg ikke se, hvorfor vi læsere ikke må blive orienteret om, hvad for nogle reaktioner, den afføder rundt omkring. Det er fortsat emnet, der står i fokus i disse presseklip, og hvorfor skulle forfatteren ikke have lov at glæde sig over dem, da budskabet endelig når ud til flere end bloggens læsere? Jeg glæder mig da også på hans vegne.

    SvarSlet
  5. Glimrende indslag, og der er efter min mening al mulig grund til at klappe sig selv lidt på ryggen, for det er en virkelig god og brugbar bog.

    Også interessant at se Michael C.G. som sprællemand, det kan man naturligvis kun være i skræddersyet habit :)

    SvarSlet
  6. Bardia D.07.53

    Er jeg den eneste som bliver bedt om at oprette mig på tv2s hjemmeside, før jeg kan se klippet ??

    SvarSlet
  7. Anonym15.57

    Nej det gør jeg også

    Mvh Søren R

    SvarSlet

Moderation af kommentarer er slået til. Find din indre gentleman frem, og undlad hån, arrogance og personangreb, som kan være så fristende, hvis man sidder alene bag tasterne.