22. april 2015

Weekendvandring ved Fortunfortet


Stort set ingen går med slips i weekenden længere. Sådan er det jo. Men behøver det at være sådan? Mr X viser, hvordan det gøres, uden at det bliver stift eller overdrevent, men bare passende og elegant. 


Lokationen er Fortunfortet ved Dyrehaven. Tweedjakken, syet af Steven Hitchcock, er gylden med blå og røde overcheck, læderknapper og lommer delvis kantet med ruskind. De æggeblommegule molskindsbukser med Mr X's signaturhøje opslag er fra Cordings. Off-white skjorte fra Turnbull & Asser. Det grønne og beige kashmirslips af Teo Grimaldi i Milano. Let Harvie & Hudson-v-necksweater. Nubuckskoene fra John Lobb, St James's. Solbrillerne fra Retrosuperfuture ...


Og lommetørklædet i silkecrêpe fra Grunwald, "mit favoritlommetørklæde, det sidder bare og går til det meste, det må du godt citere mig for," nævnte Mr X, da vi skød billederne. 


Summasummarum: Drop dresset fra Friluftsland, og træk i dine sartoriale gevandter, hvis du skal på weekendvandring. Og vær ikke bange for slipset. Stil gælder ugen ud. 

Foto: Stiljournalen

6 kommentarer:

  1. Anonym08.41

    Flotte billeder og en flot fyr. Jeg kan godt se at antrækket spiller max som de unge siger, men mit eneste aberdabei er, at det bliver meget meget varm. Især til en weekenddag med hygge og hvidvin i haven. Hvad er dit forslag til os med meget varme i kroppen (..!!..) Slipset kan virke som en knude på en plastikpose, når det bliver meget varmt. Hørskjorter er heller ikke en favorit, så det ender hurtigt med en "weekendhabit".

    SvarSlet
  2. John11.04

    Nu hører de nævnte forretninger jo ikke til de mest "prisvenlige" i London, men hvis det er stilen, man går efter, men indenfor en budgetmæssig ramme, så kan jeg anbefale Stumper & Fielding i Portobello Road eller Thomas Farthing i Museum Street.

    SvarSlet
  3. Anonym11.59

    Aldeles nydelig mundering som altid, når Mr. X er indblandet. Men som det også kommenteres ovenfor, så går det hurtigt hen og bliver en ganske varm sammensætning. Er sweateren gjort af ren uld? For jeg tænker, at den tilføjer unødig polstring i det lune forårsvejr.
    Mvh.
    JS

    SvarSlet
  4. Smuk Herre i dejligt tøj i tilbagelænet stil.
    Ja det bliver sikkert varmt

    SvarSlet
  5. Anonym13.24

    Mange tak de herrer!
    Til bekymringen om, hvorvidt det bliver for varmt kan jeg tilføje at det nok var en solrig, men også kølig dag. Ideen med den (meget tynde) aweather er netop at den let kan fjernes når temperaturen tilsiger det. Ensemplet er heller ikke tiltænkt en sommerdag, men virker godt I mellemsæsonerne. Jeg anvender også tilsvarende til rejsebrug.
    mvh X

    SvarSlet
  6. Potter23.26

    Smukke billeder! Eneste pip: en lavere V-hals ville lade slipset komme til sin ret. Det er ikke tilfældet nu, da kun knuden synes, hvorved den nærmest virker som en prop. Producenter som Smedley tilbyder derfor sweatre m. både høj V-hals til casual brug og med lav V-hals til brug m. jakke og slips.

    SvarSlet

Moderation af kommentarer er slået til. Find din indre gentleman frem, og undlad hån, arrogance og personangreb, som kan være så fristende, hvis man sidder alene bag tasterne.