19. april 2015

Portrætteret i Arnulf'en


Jeg har stået model. I forbindelse med et interview til Nordeas magasin Brief skulle jeg fotograferes. Jeg hoppede i Volkmar Arnulf'en, en knækket hvid skjorte, mørkerøde captoes, et grøn-orange lommetørklæde og et ensfarvet orange slips med pang i. Det sidste – panget - bad fotografen Patricia Oczki om, og jeg lystrede velopdragent. Her har du resultatet. Det er som bekendt umanerligt vanskeligt at rose sig selv, så det vil jeg lade være med. Til gengæld vil jeg lovprise Patricia. Hun var ikke blot sjov og afslappende at arbejde sammen med, men har tydeligvis også et aldeles godt greb om historiefortælling og det tekniske som lys, vinkling og efterbehandling af foto. Anbefaling hermed givet videre.

Foto: Patricia Oczki

3 kommentarer:

  1. Anonym08.37

    Uden viden om hvilket indhold interviewet har og dermed hvad fotografiet skal demonstrere, skal der ikke herske tvivl om at det er en dygtig fotograf, hvilket kompositionen f.eks tydeligt viser. Med hensyn til efterbehandling er jeg mindre imponeret; På min monitor er det komplet umuligt at se nogle detaljer f.s.a. habitten, sågar farve og evt mønster mm. forsvinder I mørket!
    Nu har man jo set den in action, også her på siderne så jeg kender den, men det er absolut ikke en teknik du skal lade dig inspirere af til på et forum som dette, hvor læserne jo netop går op I disse ting.

    mvh X

    SvarSlet
  2. Torsten13.28

    Et mere realistisk billede af habittens farver: http://stiljournalen.blogspot.dk/2014/11/habitduel-pa-bogforum.html

    SvarSlet
  3. Anonym21.38

    Slipset er velvalgt - lidt mindre diskret end den enkle Bondstil, redaktøren ofte selv ville vælge, men det ser godt ud.

    Mvh Carsten

    SvarSlet

Moderation af kommentarer er slået til. Find din indre gentleman frem, og undlad hån, arrogance og personangreb, som kan være så fristende, hvis man sidder alene bag tasterne.