4. oktober 2011

Butik: Diamanttweed til jakke eller habit




Den brune tweed med rombe- eller diamantmønster har stået øverst på min garderobeseddel i flere år, og i foråret lokaliserede jeg endelig en udgave, som i farver, tekstur, mønsterstørrelse og vægt netop er, som jeg gestalter det fuldendte eksemplar. Jeg stak gaflen i og bestilte nogle meter hjem plus lidt ekstra, som jeg nu har lagt i butikken.

Jeg ser diamanttweeden som et raffineret alternativ til en brun sildebenstweed og mindst ligeså alsidig. Den napper både grå flannelsbukser, beige bukser i jernbanefløjl og mørkeblå jeans.

Den version, jeg har fået i hus, har en styrke og en mønsterstørrelse, så du også kan forvandle den til et todelt eller tredelt jakkesæt. Den vejer 540 gram meteren og er absolut en af de lækreste tweedvarer, jeg har overhovedet haft fingrene i. Den bærer stadig en svag duft af fedtet fåreuld, hvis man stikker næsen i den. Det tiltaler selvsagt en bondedreng som undertegnede.

Se diamanttweeden her.

Foto: Stiljournalen

4 kommentarer:

  1. Smukt! Havde jeg ikke allerede bunker af metervarer liggende, ville jeg være overordentligt fristet. Jeg vil godt lige benytte lejligheden til at stikke tomlen i vejret for, at du er begyndt at føre klædestof i butikken! Nu mangler vi bare nogle gode stikvarer.

    SvarSlet
  2. Anonym08.14

    Ser godt ud.
    Hvad angår strik, kunne man evt. kontakte dem der strikker for Andersen og Andersens eller Ole Strange.

    SvarSlet
  3. Anonym15.08

    Har du silke som metervarer i din butik ?

    SvarSlet

Moderation af kommentarer er slået til. Find din indre gentleman frem, og undlad hån, arrogance og personangreb, som kan være så fristende, hvis man sidder alene bag tasterne.